Hoe het begon!

favicone

Juli 2021 en vivaviv gaat na veel uitdagingen eindelijk online open!. Een droom die na jaren eindelijk werkelijkheid wordt.

Maar laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Vivienne en ik ben de eigenaar van vivaviv .

Naast vivaviv ben ik moeder van twee zonen en drie “bonus”-zonen. Verder heb ik twee katten, een hond en een vijver vol met vissen. Een druk huishouden dus!

Samen met mijn vriend run ik ook Wings IT, een IT bedrijf gespecialiseerd in Werkplekbeheer en IT Advisering. Naast dat drukke leven heb ik ook nog een hele hoop hobby’s! Ik mag graag handwerken zoals breien en haken en sinds kort heb ik de #happystones ontdekt. Maar wat ik het allerliefste doe is tekenen! Mocht je er nieuwsgierig naar zijn, ik heb er een paar op Pinterest gezet. Verder ben ik gek op koken, bakken en vooral van het opeten en drinken!  

Ondanks al die bezigheden heb ik toch de stap genomen om vivaviv te starten. Waarom? Dat zal ik je vertellen:
Al sinds eind jaren ’90 zit het idee in mijn hoofd een fysieke lingeriewinkel te openen. Betaalbare, maar wel kwaliteitslingerie voor iedere vrouw. Betoverende lingerie die iedere vrouw zich mooi en charmant laat voelen.

Meerdere keren ben ik de open dagen van de Kamer van Koophandel afgegaan, maar ik had nooit de durf om het daadwerkelijk door te zetten. Tot nu dus! De afgelopen tijd is voor iedereen een rare en extreme tijd geweest en door alle maatregelen stond het gewone “normale” leven stil. Hierdoor ontstaat ook een mooi moment dat “normale” leven even goed onder de loep te nemen. En weer begon het idee van een eigen lingeriezaak de kop op te steken. Echter, een fysieke winkel, wat ik het liefste zou doen, is in deze tijden niet handig. Gelukkig is de techniek anders dan ruim 20 jaar geleden en het idee werd geboren: Ik kon mijn droom ook online verwezenlijken! 

Terwijl ik op zoek was naar een mooi betrouwbaar Europees kwaliteitsmerk voor mijn lingerie, welke nét even anders is dan de grote concurrentie, stuitte ik ook op mooie dames- en nachtmode van prachtige kwaliteit en vervaardigd in Europa. Ik vond zelf dat ze prachtige collecties hebben en denk dat meerdere mensen daar zo over zouden denken. Dus waarom zou ik die damesmode en nachtmode dan ook niet aan gaan bieden? En zo werd mijn webshop langzaam gevormd tot wat het nu is. 

Wees dus welkom in mijn online winkeltje! Kijk rustig rond en wanneer ik je kan helpen, laat het mij dan weten!

Laat mij ook gerust weten wat je van mijn winkel vindt, want ik moet er ook nog van leren! 

… En wie weet, misschien open ik toch ooit nog een keer dat fysieke winkeltje! 


Liefs,

Vivienne

Mocht je aanvullingen of opmerkingen hebben op het bovenstaande, laat het ons dan weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *