favicone

Retourbeleid

favicone

Na aankoop van een bepaald product heb je 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht).
Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kun je het product aan ons retourneren. Je betaalt dan alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Je ontvangt een creditfactuur en het door jou betaalde bedrag wordt op jouw rekeningnummer teruggestort, zodra het product door ons retour is ontvangen.

Echter is om redenen van hygiëne op bepaalde producten het herroepingsrecht uitgesloten (zie onze Algemene Voorwaarden, artikel 10, lid 9).:

Strings, slips, hoge taille slips en body’s (en andere artikelen die in aanraking komen met de intiemere delen van het lichaam) kunnen uitsluitend geretourneerd worden wanneer het label nog aan het product is bevestigd, de artikelen nog in de originele verpakking zitten (indien van toepassing), de verpakking intact is en het artikel moet absoluut ongedragen zijn:

Beschadigde artikelen:

Vivaviv doet er alles aan uw bestelde product met de hoogste zorg aan jou te leveren. Echter het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jouw product toch beschadigd blijkt te zijn.

Wij vragen je dit uiterlijk, dan wel binnen 24 uur na levering aan ons te melden via het contactformulier.

Ruilen:

Ruilen is helaas niet mogelijk. Indien je bijvoorbeeld een artikel in een andere maat wenst te ontvangen, dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Zorg daarom altijd dat je goed de maatvoering van het betreffende merk checkt. Hier hebben we alles netjes voor je op een rijtje gezet

Retouradres
vivaviv
Afdeling Retouren
Amstelmeer 5
2993 PL Barendrecht